Assignatures

Solo Blues

El Blues es pot ballar sol o en parella (també a la pista de ball). A més a més, tenir una bona base de moviments de Solo és vital per a millorar la nostra tècnica individual però també en parella. 

Aprèn a conèixer el teu cos, domina els passos més clàssics del Blues i treballa en profunditat la musicalitat.

Blues Dance en Parella

El Blues també es balla en parella (i ens encanta fer-ho!). Però, a diferència d'altres balls on les figures conformen el nucli del ball, la principal característica del Blues Dance és la primordial importància de la connexió (amb el cos propi, el terra, la música, i la nostra parella), la capacitat d'improvització dels dos i l'escolta de l'altre.

Musicalitat

Si vols connectar amb la música, preveure el que pot sonar, proposar el pas més adequat segons l'estil que sona a la pista, i tenir més oïda i creativitat, aquest és el teu curs.  Aprèn a detectar els colors de la música, les estructures, els estils, i molt més!

Aquesta classe serà en Solo i parella.

Teatre Musical

Cantar, ballar i/o actuar. Tot junt a ma de les directores Sol Arrabal i Gem Antoja. Un musical adaptat i personalitzat en clau de Blues. Ple d'aventures, i pensat per aprendre i passar-ho bé tot creant íntegrament una obra de teatre-musical.

Vols cumplir el teu somni?

Tècnica i Personalització

En aquesta classe podràs treballar en profunditat els aspectes tècnics fonamentals del Blues.

Punts de connexió, caminar, pulsació, CBM, aïllaments i molt més en una classe on podràs fer totes les preguntes que vulguis i repassar allò que no et surt. Com una classe privada en grup! Es treballarà en solo i amb parella

Banda de Blues

La teva oportunitat per portar a la pràctica el teu somni, formar part d'una banda! Si toques un instrument i t'agrada el blues, ja has trobat el teu lloc!

Dirigida per Pol Prats, la Blue Band t'espera!

Blues amb Calma

Consideres que el teu ritme d'aprenentatge ha de ser a poc a poc i personalitzat? Tens ganes de ballar blues però no ho has fet mai? En aquest curs aprenem a ballar a poc a poc al ritme de l'alumnat. El blues és fàcil, per totes les edats i dificultats que creguis que puguis tenir. Estàs preparat per trencar aquestes barreres?

Blues Shouters, la coral de Blues

Blues Shouters és el cor de Blue Move BCN. A més de cantar, també jugarà amb senzilles coreografies a gust dels participants. La Gem és la directora de la coral, i el seu mètode intuitiu estarà acompanyat a algunes sessions de professionals especialitzats en les necessitats i inquietuts que van sorgint. Practicarem en solo i en coral. Durant els assajos fem jocs i tècnica per aprendre.  

LEMA:"Diuen que el blues és la música del diable, però nosaltres el cantarem com els àngels"​

Blues Coreo

Si tens ganes d'aprendre passos i saber com enllaçar-los aquesta és la teva assignatura! Aprendràs coreografies amb diversos estils musicals de blues, en solo i amb parella. Classes amb ràpids resultats, t'atraveixeS?

Fusió

Si t'agrada la tècnica del Blues Dance però també t'agrada experimentar amb altres estils musicals i vols poder aprofitar recursos d'altres balls com el Tango, la Salsa o el Contact, aquesta és la teva assignatura. A més a més, aprendràs a fer tots dos rols i podràs ballar amb tothom.