ASSIGNATURES
Solo Blues

El Blues es pot ballar sol o en parella (també a la pista de ball). A més a més, tenir una bona base de moviments de Solo és vital per a millorar la nostra tècnica individual però també en parella. 

Aprèn a conèixer el teu cos, domina els passos més clàssics del Blues i treballa en profunditat la musicalitat.

202007-BlueMoveBCN-Profes--048.jpg
Blues Dance en Parella

El Blues també es balla en parella (i ens encanta fer-ho!). Però, a diferència d'altres balls on les figures conformen el nucli del ball, la principal característica del Blues Dance és la primordial importància de la connexió (amb el cos propi, el terra, la música, i la nostra parella), la capacitat d'improvització dels dos i l'escolta de l'altre.

202007-BlueMoveBCN-Profes--018.jpg
Blues Shouters - Coral de Blues

Blues Shouters és el cor de Blue Move BCN. A més de cantar, també juguem amb senzilles coreografies per gaudir també amb el cos. La Gem és la directora de la coral, i el seu mètode intuitiu estarà acompanyat a algunes sessions de professionals especialitzats en les necessitats i inquietuts que van sorgint. Practicarem en solo i en coral. Durant els assajos fem jocs i tècnica per aprendre.  

"Diuen que el blues és la música del diable, però nosaltres el cantarem com els àngels"​

202007-BlueMoveBCN-Profes--064.jpg
Blues Training

T'agrada que el teu aprenentatge sigui personalitzat? En aquesta assignatura no hi ha un temari concret a donar, serà en funció de les peticions i necessitats que tinguin els alumnes. L'assignatura es basa en un gran feedback i aprendre a través de la pràctica i treball acurat

202007-BlueMoveBCN-Profes--104.jpg
Tècnica 

En aquesta classe podràs treballar en profunditat els aspectes tècnics fonamentals del Blues.

Punts de connexió, caminar, pulsació, CBM, aïllaments i molt més en una classe on podràs fer totes les preguntes que vulguis i repassar allò que no et surt. Com una classe privada en grup! Es treballarà en solo i amb parella

202007-BlueMoveBCN-Profes--046.jpg
Blues Sinners - Teatre Musical

Cantar, ballar i/o actuar. Tot junt a ma de la directora Gem Antoja. Un musical adaptat i personalitzat en clau de Blues. Ple d'aventures, i pensat per aprendre i passar-ho bé tot creant íntegrament una obra de teatre-musical.

Vols cumplir el teu somni?

202007-BlueMoveBCN-Profes--063.jpg
The Blues Shakers - Companyia de Ball

Si vols connectar amb la música, preveure el que pot sonar, proposar el pas més adequat segons l'estil que sona a la pista, i tenir més oïda i creativitat, aquest és el teu curs.  Aprèn a detectar els colors de la música, les estructures, els estils, i molt més!

Aquesta classe serà en Solo i parella.

TheBluesShakers2.jpg
Blue Band - Banda de Blues

La teva oportunitat per portar a la pràctica el teu somni, formar part d'una banda! Si toques un instrument i t'agrada el blues, ja has trobat el teu lloc!

Dirigida per Pol Prats, la Blue Band t'espera!

202007-BlueMoveBCN-Profes--005.jpg
Classes d'harmònica

T'agrada el blues?
Doncs l'harmònica... t'enamorarà! Petita, portable, econòmica, versàtil, expressiva... l'harmònica ho té tot! En Lluís t'ajudarà a gaudir d'aquest petit gran instrument. A partir d'una breu història del blues i l'harmònica, estudiaràs el seu funcionament i les tècniques imprescindibles per deixar sortir tot el blues que portes dins.Només has de venir amb una harmònica diatònica afinada en C (DO) i... a gaudir!

P1020068.JPG
Classes de Guitarra

Tens pendent aprendre a tocar la guitarra? Tens la millor oportunitat d'aprendre'n amb en Martín J Merino! Aquesta assignatura té nivell obert, per si comences des de zero, o si ja en tens nocions. I si ja en saps també hi ha cabuda per convertir-te en tot un professional fent un nou grup! Dobro, guitarra espanyola, acústica, elèctrica,... Totes les opcions hi tenen cabuda!

202007-BlueMoveBCN-Profes--041.jpg