BLUES SHOUTERS
Cor de Blues de l'escola

Blues Shouters és el cor de Blue Move BCN. A més de cantar, també jugarà amb senzilles coreografies a gust dels participants.

La Gem és la directora de la coral, i el seu mètode intuitiu estarà acompanyat a algunes sessions de professionals especialitzats en les necessitats i inquietuts que van sorgint. Practicarem en solo i en coral.

Les classes es fan els dimecres de 20,30h a 21,45h a l'escola

Durant els assajos farem jocs i tècnica per aprendre, amb l'objectiu que puguem fer cançons complertes amb cara i ulls!


Per venir a la coral, no demanem cap experiència prèvia, creiem que amb els potencials que traiem a cadascú podem fer un projecte variat, complert i bonic!

El projecte està pensat per fer bolitos ja sigui a jams, al carrer, o depenent de les propostes i disponibilitat dels participants. 

La quota mensual per participar als Blues Shouters és de 15€ al mes si ets alumne, o bé 20€ al mes si no ets alumne.

EL NOM

"SHOUTERS": Era el nom que van adoptar els i sobretot les  cantants de blues que havien de saber projectar la veu molt potent per ser escoltades per sobre dels instruments abans que existís l'electrificació i els micròfons). 

 

EL LEMA

"Diuen que el blues és la música del diable, però nosaltres el cantarem com els àngels"

Ara el lema està en futur, ens ajudes a parlar en present?

LA DIRECTORA

La Gem és ha participat a dues corals al llarg de la seva vida. És cantant professional on va començar a una Big Band de Swing (Maniacs Band), després va crear el seu propi projecte a dúo (Rapport), i també és la cantant d'una altra banda de Swing ràpid i divertit (Swingaling Family Band). Autodidacta, i treballant amb molts músics i estils diversos, ha adoptat molta intuició musical i idees per emprendre aquest projecte

Ara només falta que si t'agrada el projecte, t'hi inscriguis!

Vinga Shouters!​​

31408086_2073557239570083_71635236961313