virus-corona-illustration-png-1158326186
Informació mesures Covid-19
virus-corona-illustration-png-1158326186
1. Espera't al carrer

2. Deixa les sabates a l'entrada

3. Desinfecta peus i mans

4. Agafa el teu lloc a classe

5. Deixa les teves coses al teu lloc

6. Mascareta tota la classe

7. Espai personal delimitat

8. 10 minuts per sortir i ventilar

9. Neteja't les mans

10. Surt ràpidament

Normes Covid-19

Normes a l’escola:

 

1.- Al arribar a Blue Move, hauràs d’esperar el teu torn al carrer. Han de sortir tots els alumnes del grup anterior abans d’entrar, el/la professora us obrirà la porta. Situa't a la fila que correspongui i deixa distància de seguretat amb els companys.

 

2.- Un cop a dintre, deixa les sabates a l’entrada.

 

3.- Desinfecta’t els peus o la sola de les noves sabates amb l’esprai que trobaràs a l’entrada.

 

4.- Desinfecta’t les mans amb gel hidroalcohòlic.

 

5.- Ves directament a l’aula i posa’t al teu lloc assignat.

 

6.- Deixa les teves pertinences al lloc assignat. Recorda que no et podràs canviar de roba a l’escola.

 

7.- Durant tota la classe hauràs de dur mascareta (tú, els companys, els professors i tot el personal de Blue Move BCN).

 

8.- No es faran canvis de parella.

 

9.- Els professors no es podran apropar a menys de metre i mig de distància dels alumnes, tot i dur mascareta.

 

10.- La classe s’acabarà 10 minuts abans, per poder recollir les teves coses i sortir, i per deixar que la sala ventili mentre desinfectem els espais comuns pel proper grup.

 

11.- Si us plau, posa’t les sabates i surt del centre el més ràpid possible per evitar aglomeracions a l’entrada o retards en les classes. Recorda tornar a desinfectar-te les mans abans de sortir.

 

12.- Si vols utilitzar el lavabo, desinfecta les superfícies que vagis a utilitzar amb l’esprai que trobaràs i torna-ho a fer en acabar. Nosaltres netejarem entre grups però la seguretat individual dependrà de la vostra responsabilitat.


 

A Blue Move BCN fem tot el possible per tenir un espai segur i evitar la propagació del virus però, necessitem la teva ajuda per fer-ho realment possible.


Preguntes freqüents:

 

➽ Què faig si tinc símptomes o m’assabento que he estat en contacte amb algú positiu de Covid-19?

Si tens qualsevol símptoma del Covid-19 (febre, pèrdua de gust o olfacte, problemes per respirar...) o has estat en contacte amb algú contagiat, avisa’ns el més aviat possible i contactarem als teus companys de classe per a que facin màxima atenció durant els propers dies a l’espera de que et visiti un metge i et facin un PCR i tinguem els resultats. Fins aleshores no podràs venir a classe presencialment (t’informarem d’opcions per connectar-te online).

➽ Què faig si dono positiu en un PCR?

Si dones positiu en un PCR, avisa’ns el més aviat possible. Et passarem la llista d’alumnes amb els que has estat en contacte, així com els seus telèfons per a que puguis facilitar les dades a les autoritats. Avisarem a tots els companys i persones afectades i la teva classe es farà online almenys durant una setmana. 

Podràs tornar a fer classes presencials quan el teu metge de referència et doni l’alta definitiva (mentre et podràs connectar online per seguir les classes).

En quant als companys, tots hauran d’anar al metge i demanar un PCR. El/la companya que hagi sigut la teva parella de ball o les persones amb qui hagis tingut un contacte directe (estar més de 15 minuts seguits a menys de 2 metres) hauran de confinar-se durant almenys 15 dies encara que donin negatiu en un PCR.

Els companys i professors/es que donin negatiu en el PCR, no tinguin símptomes i que no hagin tingut un contacte directe amb tu, podran seguir fent classe presencial amb “normalitat”. L’escola haurà de recopilar els resultats negatius per escrit de cada un dels alumnes del grup.

A més a més, s'enviarà una circular a tots els usuaris de l'escola per a que estiguin informats de que hi ha hagut un positiu al centre.

 

L’escola es reserva el dret d’admissió en cas de tenir sospites de contagi de qualsevol alumne/a.

 

➽ Si estic confinat/da a casa, podré seguir les classes?

De manera personal, t’oferirem la possibilitat de veure la classe desde casa. Això vol dir que no és un servei obert a tothom ni una classe pròpiament online sinó una opció personalitzada per a casos com aquests.

 

➽ Si no puc venir un dia a classe, podré recuperar-la?

Per evitar la barreja d’alumnes els grups seran fixos així és que no es podran fer recuperacions presencials.

Sí podràs fer la classe de Solo Blues dels Dimecres via Zoom.

 

➽ Si no em va bé aquesta opció de recuperació podré demanar la devolució dels diners?

No.

 

➽ Si estic de baixa o no puc assistir a classe per causes de força major (mort d’un familiar pròxim…) podré demanar la devolució dels diners?

Estudiarem cada cas en particular però, en principi et gurdarem l’import per a més endavant.

 

Totes aquestes normes queden subjectes a canvis segons les actualitzacions que decreti el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.