Filosofia

FILOSOFIA

L'objectiu del projecte Blue Move BCN va més enllà de crear una escola on s'aprengui a ballar i aprendre música Blues de manera integral. Blue Move BCN és una manera d'entendre la Dansa, la Música i la vida.

En aquest espai donem prioritat a les persones, als cossos i al ritme d'aprenentatge de cada alumne. Perquè no tots aprenem igual, ni tots els cossos són iguals ni a tots ens agrada el mateix.

A Blue Move BCN trobaràs diferents assignatures desde el Blues més clàssic fins a classes més experimentals com ara el Fusion mantenint sempre l'essència del Blues Dance.

També volem difondre la cultura Blues i honorar les seves arrels afro-americanes. La seva música, els seus balls diversos, la seva història, la seva tècnica però també la seva essència: el desig de connectar amb altres i gaudir amb la música.

Blue Move BCN és un espai de llibertat on t'ajudarem a conéixer el teu cos en moviment, on t'obrirem les portes a tota una cultura i on conectaràs amb altres persones d'inquietuds tan diverses com les teves.

Benvingudes i benvinguts a un nou concepte d'escola de ball.