Nivells

Iniciació

Tant si no tens cap tipus d'experiència en el ball com si vens d'altres balls en parella, et recomanem començar amb bona lletra pel Nivell Iniciació. Duració: 1 any

En aquest nivell aprendràs a:

Conéixer el teu cos i a connectar en parella. També aprendràs els passos bàsics clàssics més representatius del Blues Dance per a que puguis ballar amb persones de tots els nivells.

Intermig

Si ja practiques Blues en Solo o en parella desde fa un temps (mínim un any o 2 trimestres però ballant molt en Social), aquest és el teu nivell.​ A partir d'un any de duració

En aquest nivell aprendràs a:

Seguiràs desenvolupant les capacitats del teu cos, adquiriràs els recursos suficients per a tenir seguretat i creativitat a la pista i aprendràs a ser més musical en el teu ball.

Avançat

Si portes més de 3 anys ballant Blues, viatjant a Festivals Internacionals, anant a ballar en Social regularment i inclús donant classes o liderant una comunitat, has trobat casa teva.

En aquest nivell aprendràs a:

En aquest nivell podràs perfeccionar el teu moviment i la connexió en parella així com treballar en aspectes més subtils i tècnicament avançats del ball.

Nivell Obert

Nivell Obert és una barreja de nivells, especialment entre persones que han ballat uns mesos i balladors que porten un temps ballant.

Trobaràs aquesta distinció en algunes assignatures com el Solo o el Fusion on el nivell dels alumnes no necessita ser homogeni.

En aquest nivell aprendràs a:

El gran avantatge d'aquest nivell és que el temari del curs s'adapta 100% al ritme de treball del grup.