Els 3 errors més habituals en Posició Tancada

Actualizado: 15 de may de 2018

T'agradaria millorar la teva "close embrace position"? La posició tancada en el Blues Dance és la posició més agradable però alhora la que costa més a l'inici. Segueix llegint si et sents incòmode ballant en aquesta posició i descobreix perquè i com solucionar-ho!


Els tres errors principals pels quals no acaba de funcionar la posició tancada són:

  • Postura. Recorda mantenir la postura atlètica que et permeti moure't amb predisposició a tots els moviments que puguis venir. La teva postura només depèn de tu. Tenir els malucs més endarrera que el pit ajuda a donar-se espai en el desplaçament. Adapta i mantén el teu cos dins la teva postura per estar còmode amb el cos i postura de l'altre.

  • Connexió. En la posició tancada la connexió es té cos amb cos. Per això és molt important donar pes, i buscar la connexió "in" entre ambdos. Si les dues persones no donen pes, no es pot mantenir una bona connexió.

  • Tamany dels passos. Si mantenim una bona postura i tenim bona connexió, només falta que el tamany dels passos sigui ben gran, especialment en els desplaçaments en els que ens toca caminar endarrera. També és important que followers no s'adelantin i que els passos quedin sota la direcció de les caderes, sense fer diagonals. Així el ball queda més elegant i net

56 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo