Professors

Noemí Blue
Professora de Blues Dance en parella, Solo Blues 
Noemí és professora de ball desde 2001. La seva llarga trajectòria en el món de l'ensenyament de la Dansa, el seu vast coneixement en el funcionament del cos i la seva passió pel Blues Dance li atorguen una pedagogia única.
Formació en: Blues Dance, Lindy Hop, Yoga, AcroYoga, Dansa Contemporània, Ballet Clàssic, Tribal Fusió, Dansa Oriental, Kathak, Hip-Hop, Ritmes Llatins, Tango entre d'altres.
​És co-directora de Blues Dance Barcelona i organitzadora del Festival Drag The Blues que el celebra cada any a l'Octubre a Barcelona.
​Més informació a www.noemiblue.com
Gem Antoja
Professora de Blues Dance en parella i solo, Fusion, directora del cor, directora del musical 
La Gem va descobrir el món del ball al 2013, captivada per l'emoció i moviments del cos amb el Blues. Es va anar formant amb en Ferran i la Noemí i viatjant arreu del món per aprendre i desenvolupar-se com a ballarina. A partir del 2014 va començar a donar classes de Blues Dance i Lindy Hop. També és cantant professional i dirigeix el cor de blues i el musical.
Formació: Blues Dance, Salsa, Lindy Hop, bachata, Fusion 
Ballar i cantar per fer somriure el cos, amb connexió, emocions, musicalitat, i creativitat
Miguel A. Cruz
Professor de Blues Dance en parella

Al Miguel sempre li havia agradat practicar esports i activitats outdoors com senderisme i patinatge. Al 2012 va conèixer el Lindy Hop i va quedar fascinat per la felicitat que es respirava en les cares de la gent que el ballava, temps després va conéixer el Blues. Amb el Blues, tant amb la música com amb el ball, va trobar ben aviat la passió i el sentiment que potser trobava a faltar en el Lindy i, des d'aleshores no pot parar de bluesejar! Ha rebut classes amb els millors professors nacionals i internacionals i ha assistit a molts festivals. Des del 2015 combina l'activitat docent amb l'organització amb la BCNswing del Barcelona Lindy Exchange i el Cocoa Blues Exchange. 

Pol Prats
Director de la Blues Band, la banda de Blues de l'escola
Pol Prats Vidal, nascut el juliol de 1983, resident a Barcelona (Catalunya).
Saxofonista Tenor i Alto amb molts anys d'experiencia com a músic professional i com a director de combos. Gran capacitat per sentir els instruments de manera independent, i en conjunt. Gaudeix dels seus arreglos amb la banda!
Pachuco
Professor de Blues Dance amb Calma en parella
En el 2008, va descobrir el món del swing per obligació, ell pensava que el seu cos no estava dissenyat per ballar, però la seva parella el va obligar i ara s'ha sortit prou bé, ja fa sis anys que és professor de Balboa i Lindy de tranquis, després de provar el blues creu que ha arribat el moment de començar a ensenyar-ho.
A les seves classes solament hi ha dos objectius demostrar-te que encara que no ho creguis tu també pots ballar i passar-ho bé .
Eila
Professora de Blues Dance amb parella
L'Eila des de petita sempre ha ballat. La seva passió per diferents balls i músiques, li han portat a tastar estils com la dansa del ventre, el hip hop, la dansa contemporània i els balls del swing; lindy hop, blues, jazz steps i balboa. Enamorada de la creativitat, improvisació i connexió que ofereixen aquests balls en parella, especialment del blues. Li agrada la recerca constant del coneixement corporal i el moviment i el diàleg amb els altres ballarins a la pista. Va començar a donar classes dins d'un programa de voluntariat internacional dirigit cap a la gent gran on va entendre el plaer d'ensenyar a ballar.
Joan Carles
Professor del cor de Blues Blues Shouters, coach vocal
En Joan Carles té una llarga experiència com a baix-baríton professional en territori líric.
Ha fet tot tipus d'òpera, habaneres, i altres estils, cosa que ha enriquit la seva gran tècnica vocal. El nostre coach ens ensenyarà els trucs perfectes per cantar amb propietat!  
Sol Arrabal
Directora Musical (sector teatral)
La Sol no sap viure sense el teatre. Fa molts anys que s'hi dedica professionalment, compaginant-se com a coach de dones, i amb uns valors ètics que et captivaran i et transformaran amb les seves sessions. Desenvolupa el teu personatge del musical amb ella, i comprèn que no hi ha límits per aprendre i tenir grans resultats!
Juan Cantero
Blues Coreo 
En Joan fa molts anys que balla lindy hop, i més tard va començar el Blues que l'ha enganxat definitivament. Va començar la formació a Blue Move BCN, i el caracteritza la creativitat i sentit de l'humor a les classes