PROFESSORS
202007-BlueMoveBCN-Profes--046.jpg
Noemí Blue
Professora de Blues Dance i co-directora de l'escola.
Noemí és professora de ball desde 2001. La seva llarga trajectòria en el món de l'ensenyament de la Dansa, el seu vast coneixement en el funcionament del cos i la seva passió pel Blues Dance li atorguen una pedagogia única.
Formació en: Blues Dance, Lindy Hop, Yoga, AcroYoga, Dansa Contemporània, Ballet Clàssic, Tribal Fusió, Dansa Oriental, Kathak, Hip-Hop, Ritmes Llatins entre d'altres.
​Més informació a www.noemiblue.com
Gem Antoja
Professora de Blues Dance i cant. Co-directora de l'escola.
La Gem va descobrir el món del ball al 2013, captivada per l'emoció i moviments del cos amb el Blues. Es va anar formant amb en Ferran i la Noemí i viatjant arreu del món per aprendre i desenvolupar-se com a ballarina. A partir del 2014 va començar a donar classes de Blues Dance i Lindy Hop. També és cantant professional i dirigeix el cor de blues i el musical.
Formació: Blues Dance, Salsa, Lindy Hop, bachata, Fusion .
202007-BlueMoveBCN-Profes--100.jpg
Miguel A. Cruz
Professor de Blues Dance en parella

Al Miguel sempre li havia agradat practicar esports i activitats outdoors com senderisme i patinatge. Al 2012 va conèixer el Lindy Hop i va quedar fascinat per la felicitat que es respirava en les cares de la gent que el ballava, temps després va conéixer el Blues. Amb el Blues, tant amb la música com amb el ball, va trobar ben aviat la passió i el sentiment que potser trobava a faltar en el Lindy i, des d'aleshores no pot parar de bluesejar! Ha rebut classes amb els millors professors nacionals i internacionals i ha assistit a molts festivals. Des del 2015 combina l'activitat docent amb l'organització amb la BCNswing del Barcelona Lindy Exchange i el Cocoa Blues Exchange. 

202007-BlueMoveBCN-Profes--002.jpg
Pol Prats
Director de la Blues Band, la banda de Blues de l'escola
Pol Prats Vidal, nascut el juliol de 1983, resident a Barcelona (Catalunya).
Saxofonista Tenor i Alto amb molts anys d'experiencia com a músic professional i com a director de combos. Gran capacitat per sentir els instruments de manera independent, i en conjunt. Gaudeix dels seus arreglos amb la banda!
202007-BlueMoveBCN-Profes--038.jpg
Martín J Merino
Professor de guitarra
En Martín és el professor de guitarra elèctrica, acústica, dobro i tècnica slide/bottleneck i també és músic (guitarrista, cantant, baixista i compositor).
Es va iniciar musicalment a principis dels 90’ a bandes de blues/rock, i prenent classes de guitarra i música a tres conservatoris a Buenos Aires, ciutat natal. Va convertir les dues coses en la seva professió des d'inicis del 2000. Ha compartit escenaris amb músics americans que l'han fet ampliar els seus coneixements de Blues.
202007-BlueMoveBCN-Profes--082.jpg
Eila Galán
Professora de Blues Dance
L'Eila des de petita sempre ha ballat. La seva passió per diferents balls i músiques, li han portat a tastar estils com la dansa del ventre, el hip hop, la dansa contemporània i els balls del swing; lindy hop, blues, jazz steps i balboa. Enamorada de la creativitat, improvisació i connexió que ofereixen aquests balls en parella, especialment del blues. Li agrada la recerca constant del coneixement corporal i el moviment i el diàleg amb els altres ballarins a la pista. Va començar a donar classes dins d'un programa de voluntariat internacional dirigit cap a la gent gran on va entendre el plaer d'ensenyar a ballar.
202007-BlueMoveBCN-Profes--006_edited.jp
Alejo Almela
Professor de Blues Dance

Va començar a ballar als 23 anys, es va enamorar de l'expressió corporal, el ball, l'energia, la música, i el sentiment que tot plegat provoca. Ha ballat hip hop, balls de saló, salsa, tango, vals, etc. Al 2015 es va trobar amb el Balboa, i a través del Balboa, va aparèixer el Blues. Des de la primera classes se'n va enamorar, va ser com anar a casa, on saps que tot flueix. Des d'aleshores ha gaudit cada dia més de cada ball i classe i ha après molt. Considera que el ball el fa millor persona, li encanta ajudar als altres, ajudar a descobrir el que ell ha descobert, i seguir creixent en el recorregut del Blues. 

202007-BlueMoveBCN-Profes--021.jpg
Jordi Figueras
Professor de Blues Dance
 
Va descobrir el Lindy, el Balboa i el Blues el 2013 i des de llavors no ha parat d'assistir a festivals, classes i jams. S'ha format com a professor de Blues a través de festivals, amb professors internacionals i amb cursos específics amb la Noemí i en Ferran (2015) i Adamo i Vicci (2018). Desde 2014  ha donat classes i cursos de Blues per tot arreu, passant per Sabadell, Tarragona, Barcelona, La Garriga,  Sant Andreu de la Barca, El Prat de Llobregat entre d´altres. És membre dels Blues Shakers, la primera companyia de Blues de Barcelona. El que voldria destacar del Blues és la conexió i la musicalitat, aspectes que a més són aplicables a altres modalitats. Tot suma però amb compte, que el Blues a més a més, enganxa!!
202007-BlueMoveBCN-Profes--031.jpg
Mer Pérez
Professor de Blues Dance
La Mer des de petita s’ha posat a ballar a la mínima ocasió. Al 2014 descobreix el ball en parella amb el Lindy Hop i el Blues, el qual passarà a ser una part essencial de la seva vida: el balla, l’ensenya, el punxa, n’estudia la seva cultura i forma part de la companyia de l’escola, sempre sense deixar d’aprendre. Gaudeix recorrent Europa per assistir a classes i festivals internacionals i sobretot, de la família blusera a Barcelona. Aporta un sentit de l'humor i estil a les classes que t'enganxarà!
P1020064.JPG
Lluís Souto
Professor d'harmònica
En Lluís és un autèntic “malalt de blues” perquè, a més de la seva carrera com a harmonicista en diferents bandes (des de l’any 2000), la seva relació amb el blues inclou altres aspectes: mànager, blogger, professor d’harmònica, responsable de gestió de la Societat de Blues de Barcelona, i promoció incansable a través d’internet del blues que es fa a Catalunya. I, per acabar-ho d'adobar, resulta que també és un “fugitiu”! El seu “historial mèdic”: https://about.me/lluissouto